Bekeretezzük a sportemlékeket

Rólunk

Köszöntjük weboldalunkon!

A sportmezek keretezése különleges szaktudást és az ügyfél igényeinek alapos ismeretét igényli. Ezért mindenképpen célszerű megbízni egy olyan profi csapatot, ahol a sportmezek keretezése mindennapi rutin feladatnak számít. Mi rendelkezünk azokkal a szakértelmekkel, amelyek a mezek értékének megóvásához szükségesek. Biztosan nem szeretnéd, hogy egy olyan jelentős történelmi vagy emlékezetes mezt, amely részt vett fontos mérkőzéseken, keretezés közben megsérüljön, ugye?”

Az üzletünkben nem csupán a stílusos megjelenésre helyezünk hangsúlyt, amikor mezek keretezésével kapcsolatban tanácsot adunk, hanem arra is, hogy a mezek időtállóan megőrizzék eredeti minőségüket és hosszan tartó büszkeséget nyújtsanak tulajdonosaiknak.

Hívjon minket bizalommal a +36 30 547 3315 -ös telefonszámon, vagy kérje személyre szabott árajánlatunkat még ma!

Miért válassz minket?

Szereted a sportot, vagy szeretnél egyedi ajándékot adni? A sportmezek keretezése lehetővé teszi, hogy nagy becsben tartott sportmezedet stílusosan és hosszú távon kiállíthasd otthonodban.

ÉRTÉKES RELIKVIA

Eljött az ideje, hogy bekereteztesd azt a mezt, amelyet igazán értékesnek tartasz. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik az a csapat, amit leginkább támogatsz, és ki az a kedvenc játékosod.

A mezek minden sportrajongó számára különleges darabnak számítanak, főleg, ha még az aláírva is vannak.

SZEMÉLYES EMLÉKEK

Te is sportoltál és elraktad azt a mezedet, amelyhez annyi jó emlék és nagy győzelmek kapcsolódnak? Szeretsz a barátaidnak mesélni és büszkélkedni a sportsikereidről? A mezed bekeretezése és falra való felfüggesztése igazán méltó módja az emlékeid megőrzésének.

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG

Ha bizonytalan vagy abban, hogyan lehetne egy mezt igazán jól kiemelni, ne habozz felkeresni csapatunkat, hogy megkérdezd véleményüket. Segítünk megtalálni a tökéletes összhangot a sportmez és a keret között.

MINŐSÉGI KERETEZÉS

Van sportrajongó barátod vagy rokonod? Számukra tökéletes és emlékezetes ajándék, ha a kedvenc csapatuk vagy játékosuk mezét professzionális módon bekeretezed. Garantáltan örömet szerzünk egy ilyen különleges ajándékkal!

TAPASZTALAT

Szakembereinknek óriási tapasztalata van a különféle mezek keretezésében.

Ezért nyugodt lehetsz, ha nálunk keretezteted a sportmezt: az a teljes folyamat során biztonságban lesz és a végeredmény nagyon jól fog kinézni egy stílusos keretben.

Van olyan sportmezed, amire büszke vagy? Akkor válaszd a mezkeretezést!

Referenciáinkból…

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

KAPCSOLAT

Elérhetőségek

info@kepmalom.hu

E-mail cím

+36 30 547 3315

Telefonszám

H-P: 08.00 – 16.00

Nyitvatartás

Balog Erika

Üzletvezető

INFORMÁLÓDNI SZERETNE?

Kérjen árajánlatot!

2023 – Minden jog fenntartva